Unprivate Diary//
Bounjour !
Welcome to my world.
Aina is here. 15 years old.

About | Darlings | Linkies
Tagboard

Credits
Template : Dinie Hanani
Image : Photobucket
Best view : Google Chrome

Birthday My Sweety :* 17042013!
Friday, 19 April 2013 | 06:17 | 0 comments
HAPPY BIRTHDAY SAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG! :*
May Allah bless you, panjang umur, murah rezeki, stay sweet dgn Fattah, erm erm.........hope our friendship last longer. ILOVEYOU Siti Norhafizah binti Helmi :'* 
*sekarang mari kita sama2 saksikan gambar kami yg sentiasa comel ni ^o^*


BIRTHDAY GIRL :*
Meet Najaa Me Intan and Ummi :)

Le Planner ^.^
ILOVEYOU! Sweet 16th

Netball and Volleyball :)
Thursday, 28 March 2013 | 08:31 | 0 comments
Hello guysssss :)
hari tuh ada tournament netball and volleyball. okayy cerita bola tampar dulu xD lawak gilaaaaaaaaaaaaaaa! sumpah tak tipu sekolah dia xD hahaha mcm takde peraturan, tak tau bilaa PJ sebab ada yg tgh belajar and ada budak budak lelaki main pingpong pulak -..- mcm apa je ~ okayy gambar ~

 ni time habis training hari sabtu -..- kami tahu kami cunzzzz ><

tengok nombor jersey kami. hikhik lawaaaaa ><

okayy netball pulak :D best lah jugak buat kat sekolah rendah. lawaa kot :) tak jumpa ramai budak just jumpa geng geng candy tuh je -..- okayy takde benda nak cakap dah, gambar je untuk tatapan semua x)

cun kan kami? tau dah tu ~

kdah tu je. have a nice day everyone :)
27032013 ♥
| 08:18 | 0 comments
Assalamualaikum semuaaaaaaaaaaaa :)
Nak cerita yang semalam keluar gi MidValley dengan Intan Elly Cheno K.Dayah Amani Ummi and cousin sorang Fatin. Best gilaaaaaaaaa seriously rindu diorang semua. Last jumpa Elly sebelum pergi PLKN. Hope Elly okayy kat sana. Wishing you best of luck! hihi. Lepas tu tengok wayang macam apa je. Nasib murah ~ Tak faham langsung cerita dia. okayy lastly, tengok gambar jelaaaa. tapi tak banyak pun :)

 me with my barbie :)

 .cheno.ummi.kakdayah.amani.elly.intan.aina.fatin.

                                                              muka muka model tandas xD hikhik

Old things