Unprivate Diary//
Bounjour !
Welcome to my world.
Aina is here. 15 years old.

About | Darlings | Linkies
Tagboard

Credits
Template : Dinie Hanani
Image : Photobucket
Best view : Google Chrome

Netball and Volleyball :)
Thursday, 28 March 2013 | 08:31 | 0 comments
Hello guysssss :)
hari tuh ada tournament netball and volleyball. okayy cerita bola tampar dulu xD lawak gilaaaaaaaaaaaaaaa! sumpah tak tipu sekolah dia xD hahaha mcm takde peraturan, tak tau bilaa PJ sebab ada yg tgh belajar and ada budak budak lelaki main pingpong pulak -..- mcm apa je ~ okayy gambar ~

 ni time habis training hari sabtu -..- kami tahu kami cunzzzz ><

tengok nombor jersey kami. hikhik lawaaaaa ><

okayy netball pulak :D best lah jugak buat kat sekolah rendah. lawaa kot :) tak jumpa ramai budak just jumpa geng geng candy tuh je -..- okayy takde benda nak cakap dah, gambar je untuk tatapan semua x)

cun kan kami? tau dah tu ~

kdah tu je. have a nice day everyone :)

Old things | New things