Unprivate Diary//
Bounjour !
Welcome to my world.
Aina is here. 15 years old.

About | Darlings | Linkies
Tagboard

Credits
Template : Dinie Hanani
Image : Photobucket
Best view : Google Chrome

M A R C H
Friday, 1 March 2013 | 09:56 | 0 comments

WOWW! seriously dah masuk bulan 3? hoho macam unbelievable :D eh eh! sebelum tu, assalamualaikum semuaaaaaaaaaaaaaaa :D hai dunia blogger. dah lama rasanya tak mengaktifkan diri kat sini ;) okayy sebenarnya banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sangat sangat sangat benda nak story. nak dipendekkan cerita, TAK SUKA JADI FORM 4! serious talk.
Haaaaaaaaa tak suka sangat. sebab apa? sebab first time terpisah dgn kawan kawan. ramai budak pindah. subjek pun baru. classmate pun baru. huh. apaaaaa? macam budak budak? okayy one word. KISAH? :p suka hati lahhhh. aiyoooooooooooo. kkayyyy nak cerita pasal exam lah. sebenarnya tak habis paper pun lagi. tinggal addmath fizik pjk. cuak! :3 result pun belum dapat. yang dah dapat pun chemist. ahhhhhhh semangatnyaaaaa cikgu tu pergi bg awal awal. nasib laa okay. eh? okay ke? hm dah ibu cakap okay okay laaa tu :D PALING PENTING bio! rasanya macam fail. tapi...........................no comment :3
Hm apa lagi eh? haaa lagi 2 minggu dah 3 bulan dgn edzrin :D hope lamaa lagi >< hihi 
k dahh tu je kottt. byebyeeeee semua. Assalamualaikum :)


Old things | New things